EVA KISS 


Eva Kiss - Puterea dragostei.mp3

 Eva Kiss, ale carei melodii ”Puterea dragostei”, "Tacutele iubiri”, "Anotimpul sperantelor", "Acele veri ale iubirii”, au ramas cu siguranta in inimile multora dintre romani!

Traieste in Danemarca din  anul 1990 si  continua sa cante cu succes alaturi de sotul ei, Radu Constantin. Are nenumarate aparitii la radio si televiziunea din Danemarca, multe concerte alaturi de vedete daneze. Ajunge chiar sa cante de 2 ori in fata Majestatii.Sale Regina Danemarcei si a familiei regale.

A deschis impreuna cu sotul ei, un studio de inregistrari unde alaturi de el a editat mai multe compact-discuri, CD-uri primate cu mare bucurie si caldura de publicul danez. A participat la multe concerte de binefacere  pentru ajutorarea copiilor din Bucuresti, a sinistratilor afectati de tsunami din Asia, a copiilor nevoiasi din Rusia, la un concert organizat de SOS International, pentru ajutorarea copiilor abuzati sexual din Thailanda, dar, in tot acest timp, n-a uitat  nici o clipa Romania si a reprezentat-o cu cinste si onoare.

Dupa anul 2000 se reintoarce de mai multe ori in Romania, are din nou  aparitii la diferite posturi de televiziune. Este invitata sa sustina un recital la festivalul International “G.Grigoriu”-Braila, in mai -2012 isi lanseaza   CD-ul “Amintiri” cu ajutorul studioului de inregistrari Electrecord.

Dupa multi ani spera ca visul ei se implineasca si anume, de a se intoarce in tara  unde s-a nascut si sa delecteze publicul roman cu melodiile ei ramase adanc intiparite in memoriile celor se acasa.

Chiar daca in Danemarca este bine integrata...”nicaieri nu este ca ACASA”!

                                                                             

                                                                                                             Copyright © 2019 Orchestra Angel - Toate drepturile rezervate.